Welkom op de nieuwe site van ColorXL                                                          

 

Even voorstellen,


Vanaf 1 april 2016 zijn we van start gegaan met een geheel nieuwe website. ColorXL bestond al een tijdje maar we hebben het bedrijf in een totaal nieuw jasje gestoken. We hebben de laatste tijd heel veel energie in de site gestoken om de producten zo overzichtelijk mogelijk te maken voor u. Om u zoveel mogelijk plezier van uw hobby te laten hebben, heeft ColorXL ervoor gekozen om alleen de topmerken te leveren.

Deze website is gemaakt om het u zo veel mogelijk naar de zin te maken zodat u alles op het gebied van plotteren binnen handbereik hebt.

Vanzelfsprekend zitten we in de opstartfase van ons bedrijf, dit houdt in dat nog niet alle producten online staan. We streven er naar om het grootste assortiment in huis te hebben. De komende tijd gaan we hier nog hard mee aan de slag. Mist u producten of heeft u nog tips of suggestie geef dit dan aan via het mailadres info@colorxl.nl, we kijken dan of we het een en ander kunnen aanvullen of aanpassen. We staan open voor als uw adviezen, tips, suggesties.

Vormgeving van de site is aangepast maar ook de interactie met de klanten is aangepast. Regelmatig zult u als klant op deze site informatie aantreffen over de machines, materialen, onderdelen tips en tricks. Ook komen er diverse workshops voor de Silhouette Cameo, Silhouette Curio en de Silhouette Mint.

Omdat er veel mensen zijn die verschillende hobby's combineren zullen we ook hier aandacht aan besteden en binnenkort komt er een inspiratiepagina om u zoveel mogelijk inspiratie laten opdoen en zo ook de diverse materialen met de verschillende hobby's te combineren.

Om u alvast zoveel mogelijk van dienst te zijn en u inspiratie te geven kunt u ons ook volgen op Facebook, Twitter, Instagram en Pinterest.