HANITA 4MIL CLEAR R12306T 1524MM

Inbraak werende folie, veiligheidsfolie.
Afmeting 152,4mm x 100mm dikte 4mm

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 19,50

Productbeschrijving

Details

Inbraak vertragende folie 4MM!

Deze folie is ideaal om uw bezittingen te beschermen, dieven buiten te houden en uw kostbaarheden binnen!

Ook als de veiligheid van mensen centraal staat in een (werk)omgeving met ramen of glazen deuren,voorkom dat glasbreuk nooit tot verwondingen kan leiden.

U kunt denken aan bijvoorbeeld zorginstellingen, kinderdagverblijven, evenementenlocaties,openbare gebouwen of voedingsindustrie. Wanneer u deze veiligheidsfolie aanbrengt op het glas, zal dit niet versplinteren of scherven opleveren. Iedereen in het gebouw blijft zo beschermd tegen lichamelijk letsel. Ook nwendig letsel denk bijvoorbeeld aan waar voedsel wordt bereid voorkomt deze folie dat er splinters in de voeding komt.

In veel gevallen zullen de voorschriften van een keurmerk of kwaliteitssysteem voorschrijven dat u mensen moet beschermen. Ook in de voedingsindustrie wordt steeds vaker de eis gesteld dat het glas beveiligd is om bij breuk geen glasscherven in het eten te krijgen, maar ook zonder deze regelgeving is het vaak een absolute noodzaak.

Het aanbrengen van een veiligheidsfolie is een adequate, duurzame en betaalbare preventiemethode. Inbraakvertragende folie kunt u overal gebruiken waar u kans op inbraak hoog acht en uw spullen wilt beschermen tegen diefstal.

 

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: HANITA 4MIL CLEAR R12306T 1524MM